Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding ziekenfonds

Uw ziekenfonds is begaan met uw lichaam, en ondersteunt de gezonde afslankmethode van zlim met een jaarlijkse vergoeding. Vraag hiervoor het documentje van uw mutualiteit in uw zlim studio.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Spruitenstamppot met druiven en spekreepjes

4 personen / 25 minuten

Ingrediënten

  • 500g spruiten
  • 1 ½ kg kruimige aardappelen
  • 200g rode druiven
  • 150g magere spekreepjes
  • nootmuskaat

Bereidingswijze

Maak de spruitjes schoon (verwijder de onderkant). Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met een snufje zout in 20 min. gaar. Voeg na 5 min. de spruitjes toe. Bak de spekjes uit en laat ze uitlekken op keukenpapier. Verwijder zoveel mogelijk vet. Snijd de druiven door de helft. Stamp de aardappelen met de spruitjes en de spekjes tot een stamppot met wat kookvocht en voeg daarna de druiven toe. Maak op smaak met nootmuskaat.

 

Hoewel een avondje voor de buis soms heel ontspannend is, brengt een dosis beweging toch…

Lees meer >

4 personen / voorbereiding 10 minuten / oven 25 minuten Ingrediënten: ½ kilo aardappelen ½ rode…

Lees meer >

Hoewel een avondje voor de buis soms heel ontspannend is, brengt een dosis beweging toch…

Lees meer >