Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding ziekenfonds

Uw ziekenfonds is begaan met uw lichaam, en ondersteunt de gezonde afslankmethode van zlim met een jaarlijkse vergoeding. Vraag hiervoor het documentje van uw mutualiteit in uw zlim studio.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

In 4 stappen naar een mooier figuur

Precies afslanken waar jij het wilt of algeheel afslanken is nu eenvoudiger dan ooit. Zlim helpt je met een individuele aanpak voor gegarandeerd resultaat.

Slank in 4 stappen

1Gratis figuuranalyse

De eerste kennismaking met zlim is een gratis figuuranalyse

Tijdens deze figuuranalyse word je uitgebreid geïnformeerd over onze methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn.

Elke vrouw is immers verschillend

Daarom analyseren we eerst je figuur en stellen je persoonlijk oefenprogramma op, dat afhankelijk is van je leeftijd, metabolisme en conditie. Het programma is dus verschillend van persoon tot persoon. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim het evenredig deel van de kuurkosten terug.
Via de metingen weet je precies hoeveel centimeters je kunt afslanken en op welke plaatsen. Tevens krijg je van ons een schriftelijke centimetergarantie.

Vraag uw gratis figuuranalyse ›

2Doelgericht bewegen

Verlies centimeters waar jij het wilt

Doelgericht bewegen zorgt voor de afbraak van overtollig vet op die plaatsen waar jij het wilt. Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid.

Figuurcorrectie voor jong en oud

In een aangenaam verwarmde cabine voer je onder deskundige begeleiding de bewegingen uit. Doelgericht en medisch verantwoord. De oefeningen worden immers liggend uitgevoerd, zodat je rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in de cabine bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten. Door de warmte verkort je bovendien de tijd dat je actief bent. Per keer ben je ongeveer 30 minuten aan het sporten. Kortom, doelgericht bewegen is gezond sporten en geschikt voor jong en oud.

Bewezen concept

Zlim past de TFM-methode toe voor algemeen gewichtsverlies en plaatselijke figuurcorrectie. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar! Je doet dus een beroep op een bewezen concept en laat je niet zomaar leiden door één of andere hype. Voedingswetenschappers van de universiteit van Wageningen volgden in 2008 gedurende 40 weken 39 vrouwen die diverse afslankmethodes volgden. Dit onderzoek toont aan dat intensieve voedingsbegeleiding in combinatie met doelgericht bewegen de beste methode is om af te vallen.

3Ozontherapie

Een revolutie voor een gezonde en strakke huid

Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de zlim-methode. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. De ozonzuurstof stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Deze unieke weldaad zorgt ervoor dat je huidcellen sneller worden vernieuwd en je huid perfect aansluit op de plaatsen waar overtollig vet is verdwenen. Gevolg: cellulitis vermindert of verdwijnt en je huid wordt weer mooi, strak en glad.

Extra energie & weerstand

Een ozonzuurstofkuur geeft een ware energieboost. Je voelt je al snel fitter en weer als herboren. Kortom: Een zalig gevoel. Bovendien verhoogt ozonzuurstof de natuurlijke afweer tegen virussen, bacteriën en stress.

4Voedingsadvies

Je slimme voedingsbalans

Tijdens de kuur begeleiden de zlim-consulentes je bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt hierbij verantwoord voedingsadvies van gediplomeerde diëtisten en/of gewichtsconsulenten. Zlim past dus geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties toe, maar wel een aanpak met een lange termijnvisie, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Het recept voor blijvend resultaat

De zlim consulenten volgen de richtlijnen van gezonde voeding en je zult versteld staan als je ziet wat je allemaal wel mag eten en in welke hoeveelheden. Je leert evenwichtig en gezond eten, zodat je niet alleen kilo’s kwijtraakt, maar ook straks na het einde van je kuur je nieuwe gewicht kunt behouden.

> Ontdek onze gezonde en lekkere recepten

Hoewel een avondje voor de buis soms heel ontspannend is, brengt een dosis beweging toch…

Lees meer >

Hoewel een avondje voor de buis soms heel ontspannend is, brengt een dosis beweging toch…

Lees meer >

Hoewel een avondje voor de buis soms heel ontspannend is, brengt een dosis beweging toch…

Lees meer >