Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding ziekenfonds

Uw ziekenfonds is begaan met uw lichaam, en ondersteunt de gezonde afslankmethode van zlim met een jaarlijkse vergoeding. Vraag hiervoor het documentje van uw mutualiteit in uw zlim studio.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Kortingen

Terugbetaling ziekenfondsen

Goed nieuws! Je krijgt bij een aantal mutualiteiten een korting.

Hieronder vind je de lijst met ziekenfondsen die een tegemoetkoming doen. Staat je mutualiteit er niet tussen? Neem dan zeker even contact met hen op. De kans is groot er toch een of andere vorm van terugbetaling voorzien is.

 • Christelijke Mutualiteit

  Tussenkomst tot €15 per jaar voor sport en een éénmalige tegemoetkoming van €40 euro voor wie minstens vier sessies voedings- en dieetadvies volgt bij een erkende diëtist. Meer info op cm.be.

 • Liberale Mutualiteit

  1 x per kalenderjaar een tussenkomst van €25 voor sport en€10 per sessie voor dieetbegeleiding (max €60 per kalenderjaar). Meer info op lm.be.

 • Partena

  Betaalt voor aansluiting bij een sportclub €15 per kalenderjaar terug. Ongeacht je leeftijd geniet je om de 2 kalenderjaren een tegemoetkoming van €40 na 4 consultaties bij een diëtist. Wie lijdt aan een chronische ziekte krijgt om de 2 kalenderjaren 12 sessies bij een gediplomeerde diëtist(e) terugbetaald. Meer info op paterna.be.

 • Vlaams & Neutraal Ziekenfonds 

  Voorziet voor haar leden een tussenkomst van €30 per jaar voor aansluiting bij een sportclub en €10 per sessie voor dieetbegeleiding (max. €50 per kalenderjaar en per persoon). Meer info op vnz.be.

 • Bond Moyson (soc.mutualiteit) 

  Betaalt €15 per jaar terug voor aansluiting bij een sportclub en €5 per consultatie voor dieetadvies (tot 6 consultaties per jaar). Voorwaarden: Je hebt een BMI hoger dan 25 of lager dan 17,5 of je hebt dieetadvies nodig om medische redenen. Je consulteert een erkende diëtiste (RIZIV). Dit voordeel maakt deel uit van de korf ‘beweging en preventie’ waaruit je tot €50 voordelen naar keuze kan samenstellen. Meer info op bondmoyson.be.

 • OZ

  Voorziet een tegemoetkoming tot €25 per persoon per kalenderjaar voor beweging. Voor voedingsadvies via een diëtist geeft OZ een tegemoetkoming van €25 per kalenderjaar. Meer info op www.oz.be/vitaliteit/voordelen/fitness-sportclub en www.oz.be/vitaliteit/voordelen/voedingsadvies

 • De Voorzorg Antwerpen

  Doet een terugbetaling van maximaal €12,50 per kalenderjaar voor sport. Je krijgt een tegemoetkoming van €10 per sessie bij een diëtist erkend door het Riziv (max. 4 consultaties per kalenderjaar). Meer info over sportvoordeel en dieetadvies bij devoorzorg.be.

 • De Voorzorg Limburg

  Je krijgt per kalenderjaar een terugbetaling van maximaal €15 voor aansluiting bij een sportclub. Meer info op devoorzorg.be.

Jonge mama korting

Jonge mama’s krijgen €65,- korting bij het afsluiten van een advieskuur van 20 behandelingen.

De korting is geldig tot 9 maanden na de bevalling (op vertoon van het geboortekaartje). Niet cumuleerbaar met andere acties/kortingen.

Studentenkorting

Zlim voorziet verschillende kortingen voor studenten, en dit tot €60,-. Niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Hoewel een avondje voor de buis soms heel ontspannend is, brengt een dosis beweging toch…

Lees meer >

4 personen / voorbereiding 10 minuten / oven 25 minuten Ingrediënten: ½ kilo aardappelen ½ rode…

Lees meer >

Hoewel een avondje voor de buis soms heel ontspannend is, brengt een dosis beweging toch…

Lees meer >