Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding ziekenfonds

Uw ziekenfonds is begaan met uw lichaam, en ondersteunt de gezonde afslankmethode van zlim met een jaarlijkse vergoeding. Vraag hiervoor het documentje van uw mutualiteit in uw zlim studio.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Eigen instituut starten

Wie zijn wij?

Zlim is een groeiende franchise organisatie, waarbij de zlim instituten de gekende TFM-afslankmethode toepassen, die gericht is op gezond afslanken. De TFM-afslankmethode bewijst al meer dan 30 jaar dat het een goed werkend concept is, en niet zomaar een hype die komt en weer snel verdwijnt.

Guy Vanhorenbeek, franchise-gever voor zlim België: ‘Gedurende meer dan 20 jaar heb ik een aantal Bodystyling studio’s geëxploiteerd in België. Nadien heb ik het TFM-afslankconcept in Nederland in de markt gezet, via een nieuw en fris merk, zlim! Ondertussen telt zlim 16 afslankinstituten in Nederland en zijn we in België aanwezig in Wilrijk en vanaf maart 2016 in Neerpelt. Na het succes in Nederland willen we ook in België zlim op de kaart zetten via onze franchise organisatie. Een bezoekje aan zlim in Wilrijk geeft U een idee over onze samenwerking en mogelijkheden om een eigen instituut te starten.

Wat doen wij?

Zlim werkt met 3 stappen:

  1. Doelgerichte en intensieve beweging in een verwarmde cabine met persoonlijke begeleiding.
  2. Voedingsadviezen op persoonlijke basis en behoefte door onze gewichtsconsulenten en/of diëtisten.
  3. Ozontherapie voor een betere stofwisseling en huidverbetering

Zlim is veel meer dan een afslankinstituut. We zorgen ervoor dat vrouwen zich thuis voelen en geven ze veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze klanten slanken af, voelen zich fitter, gezonder, krijgen meer zelfvertrouwen en voelen zich daardoor ook gelukkiger.

Wij zoeken jou, als jij…

gelooft in gezond en eerlijk afslanken zonder pillen, stofjes etc. Je graag dames afhelpt van hun overgewicht, hun op een juiste manier weet te motiveren en hun warme persoonlijke aandacht kan bieden. Ben je daarnaast ondernemend, enthousiast en wil je met ons zlim nog beter op de kaart zetten en het concept verder verstevigen?
Dan is een eigen zlim studio echt iets voor jou!
Stuur een email met je contactgegevens naar franchising@zlim.be en we nemen spoedig contact met je op.

Waarom kiezen voor zlim franchise?

De afslankmethode staat al 30 jaar voor bewezen resultaat met jaarlijks duizenden tevreden klanten.

Als franchise-nemer kan je rekenen op alle ondersteuning die nodig is om je eigen afslankinstituut op te starten, te runnen en te promoten.

We bieden je een professionele opleiding, hulp bij het vinden van de juiste locatie, promotie van acties, communicatiemiddelen, bestaand reclamedrukwerk, gezamenlijke inkoop, onze ervaring en begeleiding, enz…

Zlim biedt een soft-franchise aan. Je bent eigen ondernemer en eigen baas, maar je hebt wel de voordelen van een franchise- organisatie. Er wordt geen percentage van de omzet afgedragen. Je betaalt enkel een beperkte jaarlijkse licentie fee als coördinatievergoeding en om het merk zlim te mogen gebruiken.

Ben je ondernemend en wil je je eigen zaak runnen? Dan kan zlim afslankinstituten een boeiende uitdaging zijn voor jou. Dankzij een goede ondersteuning, opleidingen, onze ervaring en aantrekkelijk franchise voorwaarden, kan je op een verantwoorde manier je eigen afslankinstituut opstarten en uitbouwen tot een succesvolle zaak.

Hoewel een avondje voor de buis soms heel ontspannend is, brengt een dosis beweging toch…

Lees meer >

4 personen / voorbereiding 10 minuten / oven 25 minuten Ingrediënten: ½ kilo aardappelen ½ rode…

Lees meer >

Hoewel een avondje voor de buis soms heel ontspannend is, brengt een dosis beweging toch…

Lees meer >